Årets roligaste dag

juni 12, 2012

Nu har den varit, årets roligaste arbetsdag. Planteringen av sommarblommorna. Det är den dag vi får som mest respons från våra besökare. Så tack alla ni som stannar och pratar, som är intresserade av vad vi gör, vilka växter vi planterar och varför. Och tack för alla positiva kommentarer. Och tack till våra volontärer som frivilligt dyker upp för att hjälpa till, trädgårdstanter och tidigare trädgårdsmästarkollegor. Hjärtat är varmt när vi går hem idag.

Nu återstår att se växterna växa till sig och ta upp sin plats. Eucalyptusen kommer med tiden att bli en stilig solitär i denna plantering, med lite näring och mycket vatten. Och Barkarö handelsträdgårds isbegonia var fantastisk sist vi hade den, den blommade överdådigt långt in på hösten, utan puts. Och trotjänaren grå helgonört som är den mest tacksamma mönsterskapare jag vet. Det är roligt att gå förbi på vägen hem ikväll och se resultatet av dagens arbete så tydligt.

Mönstret av Daniel Müller har en praktikant från trädgårdsmästarutbildningen KY Enköping, Lena Emilsson, tagit fram och valt växter till. Så ett tack till dig med och var det så här du tänkte när du satt och planerade detta i oktober förra året?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Följ

Få meddelanden om nya inlägg via e-post.

%d bloggare gillar detta: